2017. ápr 09.

Minimalista életstílus - De mi legyen a fúróval?

írta: Green and Care Lifestyle
Minimalista életstílus - De mi legyen a fúróval?

Egyre többet olvashatunk a minimalista életstílusról, melynek lényege, hogy szabaduljunk meg a fölösleges cuccainktól.

Elsőre nem tűnhet könnyűnek ez a szelektálás. Hogyan is tudnánk eldönteni, hogy mire van valójában szükségünk, ha oly sok emlék, érzelem kötődik ezekhez a tárgyakhoz?

luminous-house-with-translucent-walls-and-minimalist-design-13.jpg

Egy fiatalember egy nagyszerű megoldással szelektálta a tárgyait.  Az összes cuccát kihordta a tárolóba, majd elkezdte visszahordani azokat, amikre szüksége volt. Amit egy hónap alatt nem vett elő azokat kiszelektálta, megszabadult tőlük. 

Ez alapján felmerülhet bennünk az a kérdés, hogy mi a helyzet azokkal az eszközökkel, amiket nem szoktunk rendszeresen használni, de fontos részei a háztartásnak ilyen lehet például egy fúró, létra stb. A Miuckánk.hu-nak köszönhetően ezen se kell aggódnunk, ugyanis az oldal segítségével könnyen kölcsönkérhetünk ilyen tárgyakat a szomszédainktól. Ez rögtön egy remek lehetőség arra is, hogy személyes kapcsolatot építsünk ki a környékünkön élőkkel, akár lokális közösséget is építhetünk.

A Miutcánk adatbázisában 200 tárgy található meg, amire egy kereső segítségével kereshetünk rá. Több mint 39.000 felhasználó van az oldalon, akikkel könnyen fel is vehetjük a kapcsolatot, megbeszélhetjük a részleteket a szóban forgó tárgyakról.  

16387274_711235002377455_7089905329281812066_n.jpg

 

 

 Kép forrás: http://www.trendir.com 

 

Szólj hozzá

miutcánk greenandcarelifestyle fenntarthato grenandcare